Background Image

o nama

Kapacitet restorana adam's
je 30 mesta
Radno vreme je 24h
svim danima u nedelji.
uvek sveže namirnice
visokog kvaliteta
image

Adam's Roštiljnica

Roštiljnica Adam's otvorena je 2017. godine u Novom Sadu. Za relativno kratko vreme postali smo mesto koje posećuje veliki broj zadovoljnih gostiju iz Novog Sada i okoline.

Cilj našeg poslovanja je da kupcima ponudimo proizvod visokog kvaliteta, sa prihvatljivom cenom i jedinstvenim ukusom. Ono što nas izdvaja od drugih su uvek sveže namirnice visokog kvaliteta, profesionalno i ljubazno osoblje, pristupačne cene.

Specijaliteti sa roštilja termički se obrađuju na ćumuru koji mu daje dodatnu notu ukusa. Naši roštilj majstori su pripremili raznovrsnu ponudu za sve prave gurmane.

image

Restoran Adam's grill

Enterijer restorana Adam's grill prilagođen je svim uzrastima. Veliku pažnju najmlađih gostiju privlače ručno iscrtani likovi kuvara na zidu, dok stariji gosti uživaju u autentičnim motivima Vojvođanskog salaša ručno slikani kako bi atmosferu samom lokalu prilagodili sredini u kojoj živimo.

Kapacitet restorana je 30 mesta u unutrašnjem delu, dok po vrelim letnjim danima gosti mogu da uživaju u bašti okruženu zelenilom.

Posetite nas i uživajte u vrhunskom kvalitetu, prijatnom ambijentu i pristupačnim cenama. 

Roštiljnica Adam's